NUT: Multimedia presentatie van Jonathan Vandervoorde

Wanneer:
19 januari 2020 @ 14:30 – 17:00
2020-01-19T14:30:00+01:00
2020-01-19T17:00:00+01:00
Waar:
Theaterzaal

………..

Iedereen kan het avontuur beleven. Je hoeft er alleen op uit te trekken! de mooiste natuurgebieden actief en tot in je poriën beleven. Daar gaat het over in de voordrachten die Jonathan in Nederland en Vlaanderen verzorgt. Verhalen in woord en (bewegend) beeld over bijzondere ontmoetingen, geschiedenis en geologie, maar ook over onthaasting en bevrijding, met als rode draad de kick van het simpelweg onderweg te zijn in de meest fotogenieke landschappen die er bestaan.

Vandaag maakt Jonathan Een reis door steen geworden tijd

De ruige natuur van het Coloradoplateau in het Zuidwesten van Amerika – de staten Arizona, Utah en Colorado – behoort tot de meest fotogenieke ter wereld. In de jaren ’90 werkte hij er jaren lang als tour director en de laatste jaren gaat hij er vooral wandelen. Hij werd verliefd op dit land van de Navajo en Hopi Indianen, van immense canyons in multicolor, van de eindeloze woestijnvlaktes en imposante tafelbergen vol fossiele geschiedenis. Dit is het verhaal van Nationale Parken zoals Grand Canyon, Zion, Bryce Canyon, Great Sand Dunes, Arches, Capitol Reef, Canyonlands,maar ook van Antelope Canyon en Monument Valley. Dit is een land van steen geworden tijd.
Een visueel spectaculair verhaal, o.a. met dronefotografie, overgoten met een aantrekkelijke saus van Indianen- en Westerncultuur.

Voor de achtergrond van Jonathan zie : eenbergwerk.nl
Reserveren niet noodzakelijk.

Vrijwilligers gezocht!

Wilt u meehelpen om de Cultuurschuur tot een succes te maken? Dan zijn wij blij met u! Neemt u contact met ons op om u op te geven als vrijwilliger.