Skip to content
Menu

Donateur worden ?

In de afgelopen jaren is een wondertje verricht met de totstandkoming van de Cultuurschuur, dankzij tomeloze inzet van een leger van vrijwilligers is er een prachtige accommodatie tot stand gekomen voor het gehele sociaal-culturele leven van de Wieringermeer en de regio.

Alweer door fantastische inzet van ons vrijwilligersteam wordt nu het gebouw dagelijks gerund, we gaan elke morgen om half acht open en we sluiten de voordeur om half negen en gedurende de hele dag is onze receptie bezet , er wordt onderhoud gepleegd, er wordt schoongemaakt, zalen worden voorbereid voor gebruik en ook buitenom zorgen we ervoor dat het gebouw er spic-en-span bij staat.

Onze exploitatiecijfers zien er gezond uit maar toch kunnen we een steuntje in de rug goed gebruiken.   Voor de lange termijn moeten we simpelweg buffers opbouwen voor grote tegenvallers en om die reden vragen we U donateur te worden van onze Stichting middels het onderstaande  formulier dat U kunt inleveren aan onze balie of deponeren in de brievenbus bij de schuifdeuren.

 

Alvast onze hartelijke dank !!!!

Donatie