Menu

De Cultuurschuur is een openbaar gebouw en conformeert zich aan de overheidsvoorschriften; dat bekent geen toegang na 17:00 uur. In de openbare ruimtes van het gebouw is het dragen van een mondkapje verplicht. Bij vele groepsactiviteiten is het tonen van een coronapas ook van toepassing. Dit zal per activiteit worden aangegeven. Overal dient men 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Jaarverslag en ANBI

In ons streven naar maximale transparantie en mede ter voldoening aan de voorwaarden voor het behoud van de ANBI-status publiceren wij met trots onze jaarcijfers en het hierbij getoonde ANBI-standaardformulier.

Het boekjaar 2020 werd afgesloten met een verlies van ruim €1000 maar dat was na een afschrijving op ons gebouw en de inventaris van € 45.000 . De corona-perikelen hebben ons met name bij de incidentele baten parten gespeeld, veel vergaderingen en voorstellingen moesten worden geannuleerd waardoor de opbrengst uit zalenverhuur en horeca terugliep maar het eindresultaat over 2020 beschouwen we desondanks alleszins bevredigend.

Voor 2021 verwachten we geen extreme afwijkingen in ons resultaat.

Onze continuiteitsreserve daalde door het negatieve resultaat over 2020 met € 1000, en bedraagt nu € 343.000, zoals bekend geheel ontstaan door de gehanteerde taxatienorm voor ons gebouw. Ons kapitaal zit in de stenen en in nog sterkere mate in ons vrijwilligersteam.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen verzoeken wij U contact op te nemen met ons secretariaat

Stichting Cultuurschuur Wieringermeer

Spade 47, 1771 DA Wieringerwerf

tel. : 0227 – 602030      

email: secretaris@decultuurschuur.nl

 

 

 

Onderstaand de goedgekeurde jaarcijfers als opgemaakt door Accountantskantoor Silvis & Vos