Skip to content
Menu

Welkom

Welkom op de website van de Stichting De Cultuurschuur,
het sociaal-culturele hart van de Wieringermeer en de regio.

In september 2014 werd de feestelijke ingebruikname gevierd en de Cultuurschuur biedt thans ruimte aan veel permanente huurders zoals de Bibliotheek, het Historisch Genootschap, de Tweede Helft  en Dorpsvereniging De Ruimte maar heeft ook de bloedprik-poli van Starlet  in haar gelederen.

Naast de vele permanent verhuurde ruimten biedt Stichting de Cultuurschuur een breed scala aan zalen die per dagdeel gehuurd kunnen worden:  vergaderruimten, activiteitenzalen, het atelier, het filmhuis en natuurlijk het theater dat plaats biedt aan 150 bezoekers. We zijn tevens een goedgekeurde trouwlocatie en proberen creatief te zijn bij de organisatie van Uw evenementen.

U vindt het allemaal in onze Cultuurschuur die elke dag open is :
elke werkdag van ‘s morgens 7.45 uur tot laat in de avond en
in het weekend vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur en bij evenementen tot in de kleine uurtjes.

De Cultuurschuur wordt geheel gerund door vrijwilligers, elke dag weer vindt U onze mensen op de werkvloer: aan de balie, voor het onderhoud en de schoonmaakwerkzaamheden, het filmhuis, de muziekschool, de exposities en nog veel meer! Een team van meer dan 100 mensen houdt de Cultuurschuur permanent in beweging !!

Ons credo voor alle evenementen is ” Yes , we can !!” ,  voor boekingen en tarieven graag even overleg.

Wij zullen U van harte verwelkomen en staan open voor Uw ideeën.

ANBI-goedgekeurddoel

De Stichting Cultuurschuur heeft behalve van veel lokale sponsors ook bijdragen ontvangen vanvsb-fonds-logo Oranje_Fonds-logo logo Pius stichtingNSGKrabobank_logo Stichting-Doen logo Prins-Bernhard-Cultuurfonds_RGB_logo-800x846px

Op deze website vindt U informatie over onze geplande activiteiten en die van onze huurders.