Skip to content
Menu

Zalenverhuur

Naast de vele permanent verhuurde ruimten biedt de Cultuurschuur een breed scala aan zalen die per dagdeel gehuurd kunnen worden: vergaderruimten, activiteitenzalen, het atelier, het filmhuis en natuurlijk de theaterzaal  die plaats biedt aan ruim 120 bezoekers.
We zijn een goedgekeurde trouwlocatie en kunnen indien het past binnen ons programma ook bij uitvaarten van dienst zijn.

We proberen steeds service-gericht, flexibel en creatief te zijn bij de organisatie van Uw evenementen. Voor licht , beamers en geluid staat een team van enthousiaste vrijwilligers voor u klaar.
Voor alle informatie en tarieven  kunt u terecht bij zalen@decultuurschuur.nl 
bij Ted ( tel  06 – 1741 4757) of Siep ( 06-8104 6499)

Onze theaterzaal is onze grootste accommodatie, we kunnen hier tot een maximum van ongeveer 150 zitplaatsen realiseren. We bieden een podium in elke maat tot maximaal 28 m2 , instelbaar op diverse hoogten.
De artiesten die bij ons optraden waren enthousiast over de akoestiek in deze zaal. Boven het podium hebben we een projectiescherm van 20 m2, voorts is een professionele beamer beschikbaar. Voor intiemere concerten delen we de zaal in tweeën door een scheiding met een mooi toneelgordijn.

Voor een groot evenement kunnen we meer gasten verwelkomen. We combineren de theaterzaal dan veelal met een ontvangst in de centrale hal zoals hieronder weergegeven.

 

De burgemeesterkamer doet zijn naam eer aan : een representatieve kamer die plaats biedt aan vergaderingen met maximaal ca 15 bezoekers; ook hier kunnen we beamer en scherm faciliteren.

Daarnaast hebben we nog een verscheidenheid aan andere zalen: het atelier tot maximaal 40 bezoekers, de wethouderskamer voor ca 15 personen en t Stekkie waar in alle rust lessen kunnen worden gegeven, inloopspreekuren worden gehouden en vergaderingen georganiseerd tot ca 12 personen.
In alle kamers hebben( of maken)  we beamers en projectieschermen beschikbaar.

Voorts  hebben we nog 2 bijzondere zalen: het filmhuis en bijbehorende lounge,  uitermate geschikt  voor bedrijfspresentaties, familiereunies en andere gelegenheden waarbij u voor  uw gasten gebruik wilt maken van onze beamer en het projectiescherm om een film (of presentatie) te vertonen.

en tenslotte hebben we nog onze yogazaal waar in alle rust concentratie kan worden gezocht.

Voor de viering van particuliere feestjes (trouwdag, verjaardag, etc) bent u aangewezen op de plaatselijke horecagelegenheden.

 

De foto’s op deze pagina zijn een produktie van erhafoto..Rien Hoekenga