Menu

Vanaf 31 mei zijn we weer dagelijks geopend van 8 tot 8. In het weekend van 10 tot 4.

Zalenverhuur

Naast de vele permanent verhuurde ruimten biedt de Cultuurschuur een breed scala aan zalen die per dagdeel gehuurd kunnen worden: vergaderruimten, activiteitenzalen, het atelier, het filmhuis en natuurlijk de theaterzaal  die plaats biedt aan 250 bezoekers.
We zijn tevens een goedgekeurde trouwlocatie.
We proberen steeds service-gericht, flexibel en creatief te zijn bij de organisatie van Uw evenementen. Voor licht , beamers en geluid staat een team van enthousiaste vrijwilligers voor u klaar.
Voor alle informatie en tarieven  kunt u terecht bij zalen@decultuurschuur.nl 
bij Ted ( tel  06 – 1741 4757) of Siep ( 06-8104 6499)

Onze theaterzaal is onze grootste accommodatie, we kunnen hier tot een maximum van ongeveer 165 zitplaatsen realiseren. We bieden een podium in elke maat tot maximaal ca 30 m2 , instelbaar op diverse hoogten.
De artiesten die bij ons optraden waren enthousiast over de akoestiek in deze zaal. Boven het podium hebben we een projectiescherm van 20 m2, voorts is een professionele beamer beschikbaar. Voor intiemere concerten delen we de zaal in tweeën door een scheiding met een mooi toneelgordijn.

Voor een staande receptie kunnen we meer dan 250 gasten verwelkomen en we combineren een groot evenement veelal met een ontvangst in de centrale hal zoals hieronder weergegeven.

De burgemeesterkamer doet zijn naam eer aan : een representatieve kamer die plaats biedt aan vergaderingen met maximaal ca 18 bezoekers; ook hier kunnen we beamer en scherm faciliteren.

Daarnaast hebben we nog een verscheidenheid aan andere vergaderkamers: het atelier tot maximaal 40 bezoekers,
de wethouderskamer voor ca 20 personen en t Stekkie waar in alle rust lessen kunnen worden gegeven, inloopspreekuren worden gehouden en vergaderingen georganiseerd tot ca 12 personen.
In alle kamers hebben( of maken)  we beamers en projectieschermen beschikbaar.

Voorts  hebben we nog 2 bijzondere zalen: het filmhuis en bijbehorende lounge,  uitermate geschikt  voor bedrijfspresentaties, familiereunies en
andere gelegenheden waarbij u voor  uw gasten gebruik wilt maken van onze beamer en het projectiescherm.

en tenslotte hebben we nog onze yogazaal waar in alle rust concentratie kan worden gezocht.

 

 

 

De foto’s op deze pagina zijn een produktie van erhafoto..Rien Hoekenga