Menu

De Cultuurschuur is een openbaar gebouw en conformeert zich aan de overheidsvoorschriften; dat bekent geen toegang na 17:00 uur. In de openbare ruimtes van het gebouw is het dragen van een mondkapje verplicht. Bij vele groepsactiviteiten is het tonen van een coronapas ook van toepassing. Dit zal per activiteit worden aangegeven. Overal dient men 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Exposities

Exposities in de centrale hal zijn dagelijks te zien van 8:00 tot 20:00 uur en in de weekenden van 10:00 tot 16:00 en zijn gratis toegankelijk.

expositie november 2021

The World in faces

Eerste keer in Nederland te zien!

Een Foto Expositie met verbazingwekkende portretten van de inheemse bevolking van over de hele wereld door Alexander Khimushin. Alexander Khimushin is een Russische etnografische fotograaf. Hij is geboren en getogen in Yakutia, Siberië. Hij woont momenteel in North Queensland, Australië.

Deze expositie wordt gepresenteerd door Growing Seeds Worldwide Foundation

“onze diversiteit is geen reden om elkaar te haten. Integendeel, we moeten bewonderen en respecteren! Laten we een brug van vrede en liefde bouwen”

Decembermaand: kijkdozen, kijkkasten en andere ruimtelijke tafereeltjes in de Cultuurschuur!

Een tentoonstelling met kijkdozen, kijkkasten, kijkstolpen, kortom met alles waar een ruimtelijk tafereeltje in is gemaakt.  Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen aan de deze tentoonstelling in de hal van de Cultuurschuur. Een feest voor iedereen! Allemaal kleine verhaaltjes verpakt in een doosje of kistje!

Het mag in een notendopje of luciferdoosje passen, juist heel groot of een traditionele kijkdoos zijn en de voorstelling is helemaal vrij. Hoe meer variatie, hoe leuker het wordt. Doe je mee? Geef je dan op bij  exposities@decultuurschuur.nl! Ook scholen zijn van harte uitgenodigd!  Voor meer informatie: 0629352189.