Menu

Vanaf 31 mei zijn we weer dagelijks geopend van 8 tot 8. In het weekend van 10 tot 4.

Exposities

Centrale Hal expositie juli en augustus 2021; dagelijks te zien van 8:00 tot 20:00 uur en in de weekenden van 10:00 tot 16:00 en gratis toegankelijk.

Deze zomer is het vrolijk, soms satirisch met een knipoog, in de hal van de Cultuurschuur.

Cees van Nieuwburg, beeldend kunstenaar en illustrator, studeerde aan de Kunstacademie te Utrecht en presenteert deze zomer een collectie uit zijn schilderijen, tekeningen en beelden.

Cees , woonachtig in Sint Maartensdijk , is al jaren actief als kunstenaar en goed te volgen op facebook en instagram.

Expositie Theaterzaal in de zomervakantie

NOORDKOP FOTOFESTIVAL 2021

Tijdens de Kerstvakantie organiseert de Fotobond Afdeling Noord-Holland-Noord een foto-expositie in Wieringerwerf onder de naam Noordkop Fotofestival. Alle leden van bij de Fotobond aangesloten fotoclubs in het noorden van Noord-Holland mochten foto’s inzenden. Totaal hebben 31 fotografen 261 foto’s ingestuurd. Een externe deskundige heeft hieruit 60 foto’s geselecteerd. Het thema van de expositie is vrij, hierdoor is er een enorme diversiteit aan onderwerpen. Te zien zijn portret-, landschap- en natuurfoto’s, stillevens, architectuurfoto’s, straatfotografie en nog veel meer. De expositie is van een hoog niveau en geeft een mooi beeld van de vrijetijdsfotografie in het noorden van Noord-Holland. U kunt de expositie bezoeken in de Cultuurschuur, Loggersplein 1, Wieringerwerf van 7 tot en met 15 augustus 2021. De openingstijd op alle dagen is van 13:00 tot 17:30. De toegang is gratis.